Veelgestelde vragen

– Naar welke landen verzenden jullie?

Wij verzenden binnen de Benelux, Verzendingen binnen Nederland en Belgie is gratis!

– Wat zijn jullie verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland en Belgie zijn gratis, de kosten voor verzending naar Luxemburg zijn €4,95

– Hoe snel verzenden jullie?

Als het product op voorraad is verzenden wij je order binnen 3 werkdagen. Je zal altijd een bevestiging krijgen via de mail dat je orders is verwerkt en een track en trace code van DHL  zodat je jou bestelling kunt volgen. Wij verzenden van maandag t/m vrijdag, met uitzondering van feestdagen.

– Kan ik mijn bestelling volgen?

Jouw bestelling is verpakt als brievenbus pakketje, dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven voor de bezorging. Jou bestelling worden verzonden met DPD, hiervan krijg je ook een track en trace code zodat je jou bestelling kunt volgen. Houdt dus altijd de brievenbus in de gaten!

– Betaling

Je kan bij ons betalen via iDeal of PayPal. Via PayPal kan je ook betalen met de meest voorkomende creditcards zoals Mastercard en VISA.

– Garantie

Er zit standaard 24 maanden garantie* op onze zonnebrillen, bij iedere bril zit er een gebruiksaanwijzing en garantiecertificaat. Mochten er gebreken zijn meld je klacht & we zoeken naar een vervangende oplossing.

* montage garantie, gebruikssporen of beschadigingen vallen hier niet onder.

– Uitverkocht, wat nu?

Het kan helaas ook bij ons voorkomen dat een bril uitverkocht is, geen nood we krijgen wekelijkse aanvulling!  Je kunt de gewenste zonnebril bestellen of aanvragen via Rick@brand-studio.nl Er zijn natuurlijk ook altijd modellen die er uit lopen, dus het is niet vanzelfsprekend dat altijd alles word aangevuld.

– Kan ik de pasvorm van de bril aanpassen?

De zonnebrillen van A.Kjaerbede zijn gemaakt van een buigzaam materiaal, waardoor je de pootjes licht kunt aanpassen op de breedte van jou gezicht mocht hij voor jou gevoel iets te strak zitten.

Je hebt dit buig proces wellicht ook wel eens gezien bij de opticien, die daar een soort van verwarmde capsule voor gebruikt. je kunt dit thuis ook zelf doen door het pootje van de bril 10 seconde in heet water te houden, vervolgens hou je het pootje met je ene hand halverwege vast, en met je andere hand buig je het pootje licht bij. Dit kun je ook doen bij de kromming van de oorschelp.  Heel makkelijk om zelf te doen, en een nog beter draag comfort gegarandeerd!

– Niet tevreden, wat nu?

Het kan voorkomen dat je bril toch niet naar wens is, geen nood. Je kunt de bril  retour sturen binnen 30 dagen.  Wij zorgen er voor dat na ontvangst van de zonnebril het geld terug op je rekening word gestort. De bril dient retour gestuurd te worden in de originele verpakking zoals jij deze zelf van ons ontvangen hebt inclusief alle kaartjes en beschermingsmaterialen. Retouren dienen vooraf aangemeld te worden via dit formulier voor een correcte afhandeling van je retour.

Retouren moet je zelf terug sturen met briefpost of indien het meerderen zijn via brievenbus pakketpost naar:

Ak sunnies
Johan van Hasseltweg 20A
1022WV Amsterdam