Veelgestelde vragen

Verzending

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij verzenden binnen de Benelux, Verzendingen binnen Nederland en Belgie is gratis!

Wat zijn jullie verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland en Belgie zijn gratis, de kosten voor verzending naar Luxemburg zijn €4,95

Hoe snel verzenden jullie?

Als het product op voorraad is verzenden wij je order binnen 3 werkdagen. Je zal altijd een bevestiging krijgen via de mail dat je orders is verwerkt. Op maandag t/m vrijdag, met uitzondering van feestdagen.

Kan ik mijn bestelling volgen ?

Jouw bestelling is verpakt als brievenbuspakketje, dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven voor de bezorging. Enkele stuks zullen worden verzonden in een envelop met POST-NL, Meerdere stuks worden verzonden met DPD. Houdt altijd de brievenbus in de gaten!

Betaling

Je kan bij ons betalen via iDeal of PayPal. Via PayPal kan je ook betalen met de meest voorkomende creditcards zoals Mastercard en VISA.

Garantie

Er zit standaard 2 jaar garantie op onze zonnebrillen, bij iedere bril zit er een gebruiksaanwijzing en een garantiecertificaat. Mocht er gebreken zijn meld je klacht & we zoeken naar een vervangende oplossing.

Uitverkocht, wat nu ?

Het kan helaas voorkomen dat een bril uitverkocht is bij ons, geen nood we krijgen wekelijkse aanvulling.  Je kunt de gewenste zonnebril bestellen en krijgt dan een orderbevestiging met de melding ”in de wacht” . Als de bril vanuit ons verstuurd word word dit direct mer mail aan je doorgegeven .

Niet tevreden, wat nu ?

Het kan voorkomen dat je bril toch niet naar wens is, geen nood. Je kunt de bril  retour sturen binnen 30 dagen.  Wij zorgen er voor dat na ontvangst van de zonnebril het geld terug op je rekening word gestort. De bril dient retour gestuurd te worden in de originele verpakking zoals jij deze zelf van ons ontvangen hebt. Retouren dienen vooraf aangemeld te worden via dit formulier voor een correcte afhandeling van je retour.

Retouren moet jezelf terug sturen met briefpost of indien het meerderen zijn via brievenbus pakketpost naar:

Ak sunnies
Johan van Hasseltweg 20A
1022WV Amsterdam

Kan ik de pasvorm van de bril aanpassen ?

De zonnebrillen van A.Kjaerbede zijn gemaakt van een buigzaam materiaal, waardoor je de pootjes licht kunt aanpassen op de breedte van jou gezicht mocht hij voor jou gevoel iets te strak zitten.

Je hebt dit buig proces wellicht ook wel eens gezien bij de opticien, die daar een soort van warm badje voor gebruikt. je kunt dit thuis ook zelf doen door het pootje van de bril 10 seconde in heet water te houden, vervolgens hou je het pootje met je ene hand halverwege vast, en met je andere hand buig je het pootje licht bij. Dit kun je ook doen bij de kromming van de oorschelp.  Heel makkelijk om zelf te doen, en een nog beter draag comfort gegarandeerd!