Veelgestelde vragen

– Naar welke landen verzenden jullie?

Wij verzenden binnen de Benelux. Nederland / Belgie / Luxemburg.

– Wat zijn jullie verzendkosten?

De verzendkosten voor bestellingen vanaf  €29,95 binnen Nederland zijn *gratis. Voor Belgie bereken wij slechts 5 euro verzendkosten.

*Bestellingen onder €29,95 worden automatisch uit het systeem gehaald.

– Hoe snel verzenden jullie?

Als het product op voorraad is verzenden wij je order binnen 3 werkdagen maar meestal dezelfde dag. Je zal altijd een bevestiging krijgen via de mail dat je orders is verwerkt en een track en trace code van DPD  zodat je jou bestelling kunt volgen. Wij verzenden van maandag t/m vrijdag, met uitzondering van feestdagen.

– Kan ik mijn bestelling volgen?

Jouw bestelling is verpakt als brievenbus pakketje, dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven voor de bezorging. Jou bestelling wordt verzonden met DPD, hiervan krijg je ook een track en trace code via je opgegeven email adres zodat je jou bestelling kunt volgen. Houdt dus altijd de brievenbus in de gaten!

– Betaling

Je kan bij ons betalen via iDeal, PayPal, Apple Pay, Bankcontact en American Express . Via PayPal kan je ook betalen met de meest voorkomende creditcards zoals Mastercard en VISA.

– Garantie

Er zit standaard 24 maanden garantie* op onze zonnebrillen, bij iedere bril zit er een gebruiksaanwijzing en garantiecertificaat. Mochten er gebreken zijn meld je klacht & we zoeken naar een vervangende oplossing.

* gebruik -sporen of -beschadigingen vallen hier niet onder.

– Toch even proberen?

A.Kjaerbede heeft meer dan 300 verkooppunten in de Benelux. Zou je toch eens willen weten welke ondernemers bij jou in de buurt een selectie hebben staan, stuur dan deze vraag met vermelding van je woonplaats naar info@aksunnies.nl en dan geven wij een lijstje met winkels/ verkooppunten bij jou in de buurt.

Mocht je in de buurt van Amsterdam wonen kan je op afspraak ook in de showroom komen proberen.

– Uitverkocht, wat nu?

Het kan helaas ook bij ons voorkomen dat een bril uitverkocht is, geen nood we krijgen wekelijkse aanvulling!  Je kunt de gewenste zonnebril bestellen of aanvragen via info@aksunnies.nl Er zijn natuurlijk ook altijd modellen die er uit lopen, dus het is niet vanzelfsprekend dat altijd alles word aangevuld.

– Kan ik de pasvorm van de bril aanpassen?

De zonnebrillen van A.Kjaerbede zijn gemaakt van een buigzaam materiaal, waardoor je de pootjes licht kunt aanpassen op de breedte van jou gezicht mocht hij voor jou gevoel iets te strak zitten.

Je hebt dit buig proces wellicht ook wel eens gezien bij de opticien, die daar een soort van verwarmde capsule voor gebruikt. je kunt dit thuis ook zelf doen door het pootje van de bril 10 seconde in heet water te houden, vervolgens hou je het pootje met je ene hand halverwege vast, en met je andere hand buig je het pootje licht bij. Dit kun je ook doen bij de kromming van de oorschelp.  Heel makkelijk om zelf te doen, en een nog beter draag comfort gegarandeerd.

Hieronder een filmpje!

– RETOUREN / Niet tevreden, wat nu?

Het kan voorkomen dat je bril toch niet naar wens is. Je kunt de bril  retour sturen binnen een termijn van 30 dagen.

Retouren moeten wij van tevoren aangekondigd hebben.

Retouren worden alleen behandeld als het artikel op dezelfde manier verpakt is, precies zoals jij deze van ons ontvangen hebt. Dit houdt in zonder vlekken, pakbon, verpakt in beschermfolies, de hangtag, het poetsdoekje en dit alles verpakt in de correcte sealbag.

Retouren dienen vooraf aangemeld te worden via dit formulier voor een correcte afhandeling van je retour. (Bij aanmelding volgt geen verdere correspondentie)

Retouren moet je zelf terug sturen met briefpost naar:

Ak sunnies
Johan van Hasseltweg 20A
1022WV Amsterdam